Vandringsbloggen har funnits sedan 2013 och läsarna är det bästa och viktigaste jag har.

Texten är till dig som intresserad läsare eller för dig som har företag och vill veta hur jag jobbar.

För alla samarbeten gäller att de ska vara direkt relevanta för Vandringsbloggen och bloggens läsare, samt att det är ett varumärke och produkt jag själv kan stå för. Alltså Win – Win – Win . Jag kommer aldrig skriva att jag gillar en produkt som jag egentligen inte gillar och jag skriver alltid åsikter som är mina egna.

Jag är medlem i branchnätverket Influencers of Sweden som arbetar för att skapa en yrkesmässig standard för bloggbranchen.

Pressutskick och Testprodukter

Jag tar gärna emot pressutskick, testprodukter och deltar vid pressträffar för att få information om nya produkter och kunna bevaka de senaste trenderna och den tekniska utvecklingen. Detta gör jag av intresse för vad som händer inom outdoorindustrin, som omvärldsbevakning och för att kunna vara en talesperson för trender inom vandring.

Pressutskick och testprodukter har jag inte fått ersättning för att rapportera om och det finns inget uppdragsförhållande mellan mig och företaget. Att jag tar emot pressutskick garanterar inte recension eller exponering på bloggen.

Samarbeten och Redaktionella inlägg

Redaktionella inlägg ger garanterad synlighet på Vandringsbloggen. Vi lägger upp en anpassad kampanj med urval av bloggens kanaler och sätter tidsramar. Detta är ett effektivt sätt att nå en friluftsintresserad målgrupp.

Jag följer Sveriges Annonsörers riktlinjer och marknadsföringslagen. I de fall jag fått ersättning, i pengar eller saker, för att skriva ett blogginlägg så märks det tydligt upp på bloggen.

Samarbeten märks ut: ”Vandringsbloggen i samarbete med… ” eller ”Detta är en annons.

Annonslänkar / Affiliatelänkar

På bloggen förekommer sk. affiliatelänkar eller annonslänkar, det är länkar som tar besökaren till en webbshop för produkter. Du som köper en produkt via länken betalar alltid samma pris för din vara, skillnaden är att via betallänkar får jag en liten ersättning från företaget i det fall ett köp genomförs. Detta påverkar inte på något vis mina åsikter om en produkt.

Länkbyten. Jag säljer inte rena länkar eller gör länkbyten.

Annonslänkar i blogginlägg märks ut: (Annons) eller (Annonslänk)

#jagsmygerinte

Sponsrade inlägg och skillnaden mellan vad som är PR och annonsering.

Jag har skrivit under kampanjen #jagsmygerinte och är tydlig med vilket innehåll här på Vandringsbloggen som är köpt. Följer branchstandard för en sjysst marknad.

Om branchorganisationen.

Influencers of Sweden är Sveriges branschorganisation för social media influencers. Organisationens uppdrag är att skapa debatt och uppmärksamhet kring frågor som gäller våra medlemmar samt främja ett etisk, upplyst och schysst klimat i vår bransch.

För företag som vill veta mer.

  • Därför ska du jobba med influencers
  • Vad är det verkliga värdet med influencer marketing?
  • Därför ska influencers aktiveras i din marknadsmix.

Sammanfattning. Jag annonsmärker alltid, följer marknadsföringslagstiftningen, skattelagstiftningen och innehar F-skattsedel.