Vandringsbloggen Communitys medlemmar har anonymt fått dela med sig om sina roligaste, bästa och värsta kärleksminnen från sina friluftsäventyr.

Jag vill älska i ett vindskydd
”Det borde vara mysigt att älska i ett vindskydd i skogen. Du vet ju inte om någon annan kommer förbi. Det verkar åtminstone vara populärt i vindskydden strax utanför samhället, för folk städar inte efter sig.”

Vi plockade aldrig svamp när vi plockade svamp
”Efter en vandring är man inte så fräsch så då tänker jag inte alls på romantik. Inte jag i alla fall. Men visst…för länge sedan var jag och ett ex ute i skogen och vi skulle plocka svamp….det vart inte så mycket svampplockning alls faktiskt.

Vandringen är sekundär framför varma buhusklippor
”Vandra i Bohuslän, välj ett fint sällskap och en solig och varm dag. Släta solvarma klipphällar nära vattnet; först gör man det man vill göra och sen hoppar man i vattnet, tvättar av sig, pratar lite under tiden man soltorkar, klär på sig och vandrar vidare till tanken hur många det var som såg nåt.  Vandringen är förresten sekundär, det går även att köra detta koncept helt utan vandring

När vi var klara upptäckte vi två uppdragna kajaker bredvid oss
”Tältade på Storsand på Ålö för länge sedan med min dåvarande flickvän. (För övrig ett fantastiskt fint ställe.) Vi var helt ensamma där och solen var varm och vi blev också ”heta” så vi körde igång där på den mjuka, varma sanden. Sexet var fantastiskt och vi gav oss hän totalt och när vi var klara tittade jag upp och insåg att ett par kajaker låg uppdragna på stranden en bit från oss. Vet inte hur mycket de såg av ”showen” men sånt får man bjuda på när man sexar i naturen! Det heter ju älSKOG!”

Vill duka upp finmiddag i skogen
”En dröm jag har är att hitta den där lilla stugan mitt ute i skogen. När man kommer dit ställer man upp de fina ljusen, de fina besticken, glasen …. alltså det ser ut som Nobelfesten. Sedan byter man om till frack och finklänning och hela alltihop bara för att.”

Jag hann inte ge mig till känna innan de var igång
”Jag har redan delat en upplevelse som var både oväntad och upphetsande. Från en vandring i Irland. Hade slagit läger på en skyddad klippa vid irländska sydkusten när ett par slog sig ner bara några meter nedanför mig. Helt ovetandes om att jag var där. Borde kanske ropat något direkt men när de började klä av sig kom jag liksom av mig. Vad gör man? Sneglar och njuter på egen hand förstås.

Tack alla ni som delat med er av era upplevelser, tankar och minnen!

Vandringsbloggen Community finns på Facebook med en huvudgrupp för allla sorts vandringsfrågor i Vandringsbloggen Community, det finns lokalgrupper på 20 platser runt om i Sverige för att du ska kunna hitta nya vandringskamrater för näräventyr och nytt för i år är temagrupperna Köp och Sälj, Friluftssinglar och Friluftsjobb. För mer vandringsglädje och friluftsglädje helt enkelt. 

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

    • Haha, ja det är alltid kul med lite rabalder och diskussion 😀 Gillar verkligen toppstorysarna som det blev till sist 😀 Så möch löve!!

Kommentera

Spara