”A boat is safe in the harbor – but that is not what boats are made for.”

Ett av mina favoritcitat som jag inte vet vart det kommer ifrån, men det känns fint att tänka på när det är tid för att vara modig, fatta beslut och genomföra någon form av förändring. Även om det bara är att byta frukostrutiner.

Jag har bestämt mig för att i år är året jag ska testa nya saker.  Inte vända upp och ned på hela världen. Utan göra saker bara för att det är kul. Jag har redan nu i januari bokat in att gå på massage, att dreja i en keramikverkstad och jag tränar lite varje dag med att öka min flexibilitet och koordination med att träna med att göra kombinationer med trästavar – en traditionell kampsportsgren som kan göras väldigt rolig och lekfull för den som vill. Jag tyckte det var ett roligt tillägg till övrig träning och det ger verkligen mycket energi att få utveckla en ny talang och förmåga som samtidigt stärker självförtroende och förmåga att kunna försvara sig själv med enkla medel om det någon gång skulle behövas.

Gör du något nytt eller annorlunda såhär i starten av året?

Författare Angeliqa

1 Kommentar

  1. För många år sedan gick jag kurs för skepparexamen och då navigerade vi runt i Södertörns skärgård som är lite slingrig och bökig.

    Läraren brukade börja lektionerna med uttrycket ”Det farligaste till sjöss är land” vilket är lite applicerbart på ditt uttryck om hamnar.

    TR

Kommentera

Spara