Min fina vän Helena tog med mig på en riktigt härlig utflykt när jag kom till Åre. Vi tog oss upp för Åreskutan, drack bryggkaffe ur finkåsa på toppen och åt magiska våfflor halvvägs ner.

En underbar utflykt som fortfarande månader senare ger mig lyckorus i magen. För vidderna. luften och att vara i den där miljön när det susar i magen. För min äventyrskropp behöver blanda de stilla, lugna med WOOOOAH-känslan. Det fick jag verkligen den här dagen.

       

Vi åt våfflor halvvägs ner från Åreskutan. Huvudrättasvåffla med havsröra och efterrättsvåffla med alla pålägg. Mums.

  

Läs mer: 

Författare Angeliqa

7 Kommentarer

  1. Jag har vandrat upp både framifrån och bakgrund, vilken som egentligen är fram och bak. Men jag rekommenderar att gå leden från Bjelkes gruvor upp till toppen med en fantastisk utsikt över Kall. Fördelen är också att terrängen är mera orörd och ingen down höll cykling. Kram på er alla där ute!

    • Jättebra tips 😀 Både framlänges och baklänges och uppåt och nedåt – på skutan kan man ha hur mycket vandringsskoj som hlest till dunderutsikten.

Kommentera

Spara