På Friluftsgalan i lördags blev jag vald till Årets Friluftspersonlighet av en jury bestående av representanter från Utemagasinet, Naturkompaniet, Friluftsfrämjandet och Friluftsbyn. 

Foto: Rania Rönntoft, Northbound Journeys

Priset tilldelas en individ, grupp eller organisation som med sitt arbete gjort extraordinära insatser för friluftslivet.

Nomineringen löd:

Det började som en blogg, det växte till ett community. Nu inspirerar Vandringsbloggen massor av människor att ge sig ut och upptäcka naturen, till fots. Med tips, kunskap och inspiration lockar Angeliqa Mejstedt både nybörjare och erfarna vandrare till nya vänner, nya horisonter och nya äventyr. Många inspireras också av Angeliqas val att lämna kontorskarriären för att satsa på en friare livsstil närmare naturen, och skapa ett yrke av sitt friluftsintresse

 

Och jag vill bara säga tack, tack, tack, tack!!

Har inga ord mer än tacksamhet. Tack till juryn som valde mig till årets vinnare för arbetet med Vandringsbloggen och Communityt. Ensam är inte stark. Det är tillsammans det blir roligare, enklare och inte lika otäckt att ta sig an större utmaningar och våga möta det okända. Våga lyckas och våga riskera att misslyckas. Veta att gemenskapen finns där oavsett.

I sommar finns commumitymedlemmar som provat utematlagning för första gången, tältat för första gången och flerdagarsvandrat för första gången. Vi har en långdistansvandrare tvärs över USA och flera som tagit sig an utmaningen att solovandra Kungsleden. Vågat utmana. Vågat växa i den egna utmaningen.

Därför går jag upp på morgonen och därför delar jag den här utmärkelsen med alla er som följer, vågar, peppar och gör gemenskapen till vad den är. TACK!!!

Videon tar dig med på hela helgen under bara någon minut! Feel the feeling 😀

Författare Angeliqa

10 Kommentarer

  1. Pingback: Lyssna: Säkerhet och trygghet i naturen - Vandringsbloggen

  2. Så himlans himlans kul och väl värt! Du är en fantastisk inspiratör och en oerhört go person! Jag vet liksom inte vad det är du gör, men du gör det så jäkla bra!

    Kram Lena

    • Haha, jag vet inte heller vad jag gör hälften av tiden. Har bara den starka längtan av att vi är fler som ska dela glädjen ute längs vandringslederna.
      TACK för att du finns – det gör mig så glad. JÄTTEKRAM

Kommentera

Spara