I morse när jag var på väg till gymmet nåddes jag av de underbara nyheterna att jag vunnit utmärkelsen Årets Näräventyrare 2015. Jag har blivit utvald till Årets Näräventyrare 2015. Det här kommer jag kunna leva på länge, länge. Tack för att jag får energi att fortsätta prata mer om balans i tillvaron och att hitta återkoppling i naturen. Det gör mig otroligt glad att motiveringen tar upp just mitt arbete för att lyfta fram de rekreativa aspekterna med att vistas i naturen, viljan att skapa en gemensam mötesplats och att visa att friluftsliv inte behöver handla om prestationsbaserade värden som att räkna höjdmeter och kilometer.

TACK till Mikael Andersson för förtroendet – nu är jag några centimeter längre.

Årets Näräventyrare 2015

Hitta mer inspiration i Hikefulness eller gå med i Vandringsbloggen Community på Facebook för att diskutera vandringsfrågor och hitta nya vandringskompisar.

Författare Angeliqa

5 Kommentarer

  1. Lanclin Svara

    Grattelinäran Angeliqa! Jätteroligt att få kvitto på att man gör bra och uppskattade saker 🙂
    Hälsningar Linnea i Bayern

Kommentera

Spara