Vandringsbloggen valdes idag till Årets Nyföretagare Besöksnäring med motiveringen:

”Genom Vandringsbloggen har Angeliqa Mejstedt peppat många att ta sig ut och upptäcka när-äventyret som finns i skogen bakom huset och lite längre bort. Hon utmanar storstadsmänniskan att hitta närvaron i naturen och i vårt vackra land. Angeliqa har i Vandringsbloggen skapat ett gediget företag till glädje för många.”

Jag vill säga tusen tack till prisutdelarna NyföretagarCentrum Sverige och BRAinrikesflyg. Tack från hela mitt hjärta till Simona Hef mfl på Nyföretagarcentrum i Västerås som funnits från idé till genomförd verklighet,  till min mentor Ola Norén som gav mig bästa tänkbara stöttning i uppstarten och som alltid utmanat långt utöver vad jag trodde var möjligt att skapa, till Vandringsbloggens Community Manager Jonas Lindblad som fanns på plats och representerade företaget på scenen i frånvaron av min närvaro, till kommunikationsstrateg Emelie Bröms som jag har att tacka för att vi ångar på som aldrig någonsin förr på alla fronter ett av de mest utmanande och roliga år jag någonsin varit med om.

Tack också till alla uppdragsgivare och samarbetspartner som tror på mig och det jag skapar. Tack till alla vandrare som utmanar sig själva varje dag. Slutligen tack till alla andra som outtröttligt funnits vid min sida i smått och stort – jag vandrar inte ensam och jag är otroligt tacksam för alla som är med mig!

BILDCREDD: Douglas Lundblad, 11 år

Jag var med på scenen i mitt bästa format. Naturnära.

Priset för Årets Nyföretagare inom Besöksnäring delades ut av Nyföretagarcentrum Sverige och Bra Flyg. Priset bestod av ett diplom och flygbiljetter till BRA:s destinationer. Nomineringsprocessen har skett inom Nyföretagarcentrum och alla de nystartade bolag som finns inom besöksnäring och som tagit hjälp av Nyföretagarcentrum.

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

Kommentera

Spara