Under Stora Influencerpriset vann Vandringsbloggen och Morakniv utmärkelsen Årets Samarbete. 

Nomineringen löd:

”I ett högst relevant samarbete har aktörerna lyckats med konststycket att verkligen engagera sin målgrupp. Tillsammans utmanar de den stereotypa synen på att män är de som kan göra upp eld och hugga ved och i det enar de kvinnor som älskar äventyr i naturen. Samtidigt uppmanar de dessa kvinnor att ta plats som experter inom outdorbranchen. Årets samarbete är ett ypperligt exempel på kraften i influencer marketing.”

  Jag och Emelie Bröms som är partner in crime för Kvinnliga Äventyrare.

Med Kvinnliga Äventyrare lyfter vi fram starka kvinnliga förebilder som visar vägen och följer sitt hjärta. Vi pratar hemlängtan, kravlöst varande i naturen, prestationsnormen, vem som är äventyrare och vad ett äventyr egentligen är. Vi delar kunskap och inspiration i gemenskapen med varandra. Vi skapar det här tillsammans. Och det är helt otroligt vilken gemenskap detta växt till. Jag är så otroligt glad för alla er som delar bilder, erfarenheter och gör gemenskapen till precis vad den är – det här är precis lika mycket pris till er.

Foto: Malin Göransson

Att vi vann det här priset betyder otroligt mycket för mig i yrkesrollen som influencer och för det vi skapar gemensamt. Jag är så otroligt glad och tacksam för varje dag jag får fortsätta göra precis exakt det jag gör just nu i det här projektet, med de här förutsättningarna och med den skillnad vi gör för kvinnor som frilufsar. Samarbetet med Morakniv är allt jag någonsin kunnat drömma om i termer av att vi driver de stora frågorna, de som gör skillnad på riktigt – och vi arbetar med hjärta, glädje och ett fantastiskt samspel. Där ett plus ett inte är två utan sju.

Läs mer: Sveriges ledande Influencers korade 

På scenen under kvällen fanns Ebba von Sydow, Kenza, Elsa Billgren och Molly Sandén.
Foto: Malin Göransson

Tillsammans är vi starka, tillsammans skapar vi framtiden och tillsammans vågar och orkar vi lite mer. Jag vill säga jättejättetack till alla som engagerar sig i Kvinnliga Äventyrare och Vandringsbloggen på olika sätt, till Morakniv som skapar framtidens förutsättningar och vill samarbeta med mig. Till Emelie Bröms som är projektledare och en helt fantastisk samarbetspart.  Tack till mamma och min syster som stöttar i vått och torrt. Vänner som står ut med mitt eviga resande och galna chattkonversationer som kompenserar upp frånvaron. Och jättejättetack till Linda Hörnfeldt och alla medlemmar i föreningen Influencers of Sweden – utan den skulle jag inte göra vad jag gör idag, stöttningen och kunskapen därifrån är ovärderlig när det kommer till att skapa ett yrke som inte riktigt finns. T A C K från botten av mitt hjärta.

Följ Kvinnliga Äventyrare här: 

Författare Angeliqa

7 Kommentarer

  1. Grattis igen! Det är extra fint att känna att det samarbete jag nominerade vann. Så ja, verkligen välförtjänt och så unikt! Jättefint att träffa dig också och hoppas att vi ses snart igen. Kram!

    • Tusen, tusen tack för gratulationerna och inte minst nomineringen – det betyder jättemycket det =) Så glad att få träffa dig också – hoppas vi ses snart igen =)
      Kram

Kommentera

Spara