I år har jag tre månader sommarlov. TRE MÅNADER! Det är ju något som inte riktigt går att greppa. Jag ska passa på att göra alla saker som jag ofta sitter och drömmer om; paddla kajak i Lofoten, läsa böcker vid Ångbåtsbryggan och sitta på ett ensligt fjäll utan internet i tio dagar. Idag åkte jag ut till Ängsö och boade in sommaren. Monterade upp hängmattan som jag fyndade i förrgår, letade rätt på årets första smultron vid furstukvisten och drack kokkaffe i syrénbersån. Nu är jag så redo för allt vad den här sommaren har att föra med sig.

Hängmatta med fina detaljer och smultron på backen

P1040782

P1040788

P1040791

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

 1. Katarina Svara

  På tal om peppigt inlägg! Lyx! Tre månader? My god! Jag har ju en massa semester själv med men har redan proppat den med resor. Skulle vara kul att bara ha tid över.

  Svarar på din kommentar på min veckosammanfattning här med. 🙂 vet inte om du får något svar på mail eller så..
  ———–
  Alltså jag blir så full i skratt! Inte är jag ensam med en sömnig sambo då. 🙂 ja jag hoppas jag kommer iväg imorgon. Vädret är väl inte jättelovande här idag, inte för att jag är så väderberoende men ändå. Regn och skog blir ju lätt lite kallt.

  Vad kul att du gillar inlägget. Jag vet att jag älskar att läsa hos andra så nu kör jag! Kanske inte blir varje vecka men ibland när lusten faller på 🙂 eller flera veckor i taget.

Kommentera

Spara