Nu är det snart dags för mig, Jonna Jinton och Johan Forsberg att börja den 110 kilometer långa vandringen mellan Nikkaloukta och Abisko. Dagen har till stor del bestått av förberedelser. Vi har satt upp tälten, hämtat ut frystorkad mat, packat om väskor och bytt vandringstips med varandra. Vi vandrar tillsammans med både producent och filmare vilket gör att du kommer kunna följa våra dagliga rapporter från leden via Fjällrävens hemsida och Facebook. Filmerna skickas via satellit. Jag är otroligt glad över att kunna delta i Fjällräven Classic. Att få gå längs med världens vackraste vandringsled är inte alla förunnat och jag är tacksam över att få chansen att gå tillsammans med mina fina vänner från Outdrr.

image

Behind the scenes. Här intervjuas Jonna om tankarna inför vandringsstarter imorgon.

image

Jag har lagt fram vandringskläderna i stugan där jag och Jonna bor. Det här blir toppen!

image

Så otroligt glad och förväntansfull inför äventyret som väntar.Lets go explore!

https://www.youtube.com/watch?v=PP6-2TYg8v4&feature=youtu.be

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

Kommentera

Spara