Jag har tummen mitt i handen när det kommer till att laga mat. Men när det gäller att baka efterrätter då är motivationen på topp och jag älskar riktigt tunga, chokladfyllda kladdkakakor. Gärna i flera lager.

Några utav mina favoritrecept att äta kommer från Maria Strömberg Bååth, All Things Green. Missa förresten inte hennes helt underbara, vintermysiga julkalender nu under December. Jag följer den varje dag och den gör mig helt varm i själen.

En sommar gjorde jag den där frukostglassen varje dag. Åt på balkongen i solen och livet lekte. Nu är det lite för kylslaget för att starta morgonen så och jag föredrar med hästlängder varmt kaffe och ostsmörgås – jag hittade i veckan en kul variant formad som hjärtan.

För helgens och vinterns utflykt vill jag tipsa om det innovativa sättet att grädda egna chokladmuffins inuti apelsiner med smet du gör hemma eller köper färdigblandad torrvara i butiken. Lite beroende på hur händig du är. Matmuffins är en annan superbra grej som jag definitivt vill tipsa alla vandrare och friluftsintresserade om att packa ned i vandringsryggsäcken. Kul, gott och enkelt.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara