Glöm bort att bloggträffar med automatik innehåller rosa cupcakes, snittar och bubbel. Tänk mer en eufori av alla tänkbara smaker av frystorkat, kalsong-grillning, mys vid brasan in på småtimmarna, lite skavsår och massor av skratt. Följ med oss Outdrr-bloggare på bloggträff i Tyresta Nationalpark!

Bloggträff med vandring i Tyresta Nationalpark

Outdrr Bloggträff - Vandring i Tyresta Nationalpark

Låt mig presentera Jonna, Johan, Christopher och Tobias. Eller rättare sagt Jonna Jinton, Nordic Bushcraft, Fridstaden och Blodad Tand. Det här är delar av det glada gäng som vandrade tillsammans i Tyresta Nationalpark.

Fridstaden grillar

Det är som att vi bloggare känt varandra en livstid och längre. Ingen höjer på ögonbrynen om någon langar fram sina kalsingar för att torka över lägerelden.

The Outdrr-way – Alltid en hjälpande hand

Tobias och Christopher på vandring i Tyresta Nationalaprk

Outdrr-vänner hjälper varandra. I det här gänget kan du alltid räkna med att få en hjälpande hand för att fylla vattenflaskan med färskt dricksvatten, någon annan lånar ut tejp för fötter med skavsår och du kan lita på att vandringskompisen delar med sig av sina sista singoalla-kex. Det är så vi jobbar! Enkelt och glädjefullt.

Gemenskap vid elden – Vi samlas och skapar historia

Nuförtiden – slutet av november – blir det ju mörkt rätt tidigt. Så lördagskvällen spenderade vi till stor del framför brasan. Det blev många timmar med matlagning, marshmallows-grillande och skratt innan midnatt. På återseende kära bloggvänner!

Författare Angeliqa

1 Kommentar

Kommentera

Spara