Jag får fortfarande nypa mig lite i armen för att förstå att jag håller min bok i hande. Boken jag själv hade velat läsa – med alla knep för en härlig och säker vandringstur.

Boken innehåller allt du behöver veta om vandring från hur du tar den pirrande längtan ut till en konkret plan med vart du ska åka, vad du ska packa med dig, bästa knepen för att ha det så härligt som möjligt klängs vägen och hur du tar hand om prylarna när du kommer hem så de får ett långt liv.

Köp här: Boken Vandra på Bokus 

Det här är boken jag själv hade velat läsa och jag hoppas att den gör att andra vandrare slipper göra de rookie-misstag jag själv gått igenom. Alltså – alla mina bästa knep för att hur du slipper skavsår på fötterna och intimare delar, gör eld utan tändstickor, vad du gör om du överraskas av åska på fjället och hur du får tiden att gå inregnad i tältet.

Boken Vandra ges ut på Natur & Kultur förlag och Isbergs Photography har tagit de fantastiska bilderna i boken. Jag skattar mig lyckligast i världen för teamet omkring boken, speciellt min redaktör Henrik Francke som varit fantastisk, illustrationer och layout av Stefan Engblom. Tack för fantastiskt arbete till alla inblandade!

Du kan läsa mer om boken på Natur och Kulturs hemsida där det också finns högupplst omslag att ladda ned om du vill skriva om boken.

Författare Angeliqa

6 Kommentarer

    • Angeliqa Svara

      Men åh vad kul 😀 Tack för att du meddelade det, det gör mig jätteglad att höra. Ska leta rätt på ett exemplar.

Kommentera

Spara