Här kommer snabbversionen med alla anledningar du någonsin skulle kunna behöva för att investera i ett exemplar av boken Vandra. Till dig själv eller någon du tycker om. Helt enkelt för att peppa med massor utav smarta tips och trix innan du ger dig ut så att du kan njuta maximalt väl ute på tur. Det här är boken jag alltid saknat.

Drömvandringarna

Tips till Sverige och världens bästa vandringsdestinationer oavsett om du är nybörjare eller veteran.

Klara det oväntade med praktiska förberedelser

Tips om hur du hanterar oväntat oväder på fjället, vad du gör om alla dina kläder är dyngsura och hur du får upp eld utan tändstickor. Hur du hanterar och förebygger vanliga vandringsskador, vad du gör om du skulle tappa bort dig och hur du hanterar små och stora vilda djur längs med leden.

Mental och fysisk förberedelse

Hur du går från kontorets stillasittande vardag till att bära med dig allt du behöver för att klara dig på ryggen.  Du hittar mina bästa tips om att möta rädslor, stärka friluftssjälvförtroende och hitta återhämtning. Tips om att förbereda vandring ensam eller i grupp utan bråk och kiv. Tips till familjer och vandring med barn. Samt hur du lägger upp konkret träning inför utmaningen.

Utehygien

Hur du undviker intima skavsår och magsjuka med hjälp av praktiska råd kring utehygien. Konkreta tips för att hantera både nummer ett och två på ett sätt som är bra både för magen, dig, efterföljande vandrare och naturen. Och tips för friluftsmens.

Säg åt din chef att köpa denna bok som kompetensutveckling och praktisk övning i personligt ledarskap till alla på din avdelning.

Jag vet inget bättre sätt att leva ända in i själen som längs med vandringsleden.

Köp boken via Bokus, Adlibris eller Akademibokhandeln.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara