Jag går längst bort i korridoren och sticker in nyckelkortet i dörren. Möts av en skylt med texten ”Success is relative – it is what we can make of the mess we have made of things”. Några steg till och så är jag inne i rummet med utsikt över takåsarna. Jag pluggar in datorn vid träskrivbordet, slänger väskan på sängen  och sedan kokar jag te i den lilla vattenbryggaren. Det regnar mot fönsterbläcket precis så där som bara regn kan regna på fönsterbläck. Och jag är så glad för att kunna krypa upp med fötterna i kors och den varma koppen te i handen. Rummet är litet men mysigt.

Nere i foajen är stilen mer storslagen – som ett gammaldags bibliotek. Bland de största buketter jag skådat och inredning i stil med Mad Men. Jag smyger ut på kvällen och letar rätt på dumplings.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara