Idag gick jag vilse. Allt blev tokigt imorse. Vi so gott och länge. Gick upp vid 07.30 tiden – det är en riktigt rejäl sovmorgon här. Men välbehövlig.

Under frukosten blev jag irriterad – vet inte ens varför – och J skulle lyssna på musik under morgonvandringen.

Så jag gick i förväg, men glömde titta efter de gula pilarna och gick åt helt fel håll.

Jag kände inte omgivningarna när jag traskade på, men efter ett tag hade jag mött så många som gick åt andra hållet att jag började fatta misstankar. Frågade en dam om vägen – helt åt andra hållet var det rätta. Det blev tot ca 3 km extra. I Palas del Rei mötte jag upp J på ett cafe. Det kändes bra att gå själv.

De gånger jag gått själv har jag mött intressanta människor. Nu pratade jag med en amerikan om hur viktigt det var att gå leden själv, att bära sin packning och att hålla sig undan de fina hotellen. Han menade att vi behöver göra vandringen själva att ingen annan kan göra den åt oss ”you need to walk your own walk”.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara