Idag var höjdpunkternas höjdpunkt att komma fram till vår fina lilla stuga på Camp Viking och möta Roger Olsson. Mannen, myten, legenden som restaurerade min mormors morakniv.

Dagens Bildbonanza

Kokkaffe när det är som bäst. Stödrostat i stekpanna, knackat tre gånger och så en offerskvätt till jorden. Roger skämde bort oss med kokkaffe svart som natten.

Leanne gjorde upp eld helt på egen hand för första gången. Byshcraftövning i bästa tänkbara form. Från eldstart till färdigt kaffe.

På campen finns stugor i olika storlekar att hyra och på campen vid vattnet finns både kanoter och cyklar.

På kvällen åt vi kryddstark tysk korv; osttärningar, grovkornig senap och spritzelkringlor. I helgen är det stor Oktoberfest här på campen där vi stannar över inatt. Därför är specialinbjudna utländska kockar här och lagar lokala specialiteter.

Vi är med om årstidernas växlingar. Idag när jag klev ut på furstubron i Mordviken var luften krispigt kall och jag kände i hela kroppen att det har var första dagen av hösten. Dagen kom att ge oss solsken och blåa vyer. Vandringen gick längs med grusvägar och skogsstigar.

Författare Angeliqa

1 Kommentar

  1. Man känner en inre frid och lugn bara av att kika på bilderna, och visst börjar hösten knacka lite, lite tyst på dörren!
    Fredagskram från Kate

Kommentera

Spara