I helgen åkte jag ut till Stockholms ytterskärgård och gick lägs med Stenstrand, kastade stenar i havet, åt renklämmor, aktade mig för sand i munnen och tittade hur havet gick från mörkt höstigt svart till glittrande i solskenet. Hösthav är verkligen vackert och är det något jag vill upptäcka mer utav så är det skärgården när det inte är sommaridyll.

Skålar in dagen med kaffe lika svart som natten.

Just nu testar jag produkter från Blank som du också kan tävla om via min instagram (Vandringsbloggen)  fram till söndagen den 29 oktober 20.00 2017. Blank är ett Stockholmsbaserat företag som tillverkar vakuumisolerade, giftfria flaskor och termosmuggar i rostfritt stål och PBA-fria plastdetaljer i lock som är designade att hålla en livstid. Syftet är att minska användandet av plastflaskor, en gångsmuggar och rädda haven och jorden vi går på från nedskräpning.

Hitta recept på riktigt goda och enkla tunnbrödsrullar att ha med på dagsutflykten. Det är två olika varianter, den ena med renkött och pepparrot och den andra med en röra gjort av torkat viltkött, rödlök och creme fraiche.

Med rabattkoden: VANDRINGSBLOGGEN får du 15 % rabatt på Blank Bottles fram till 18 november 2017. Så passa på att köpa tidig julklapp till dig själv och alla du känner.

Det här är en fantastiskt rolig nyhet på svenska hållbarhetsmarknaden för roliga vandringsprodukter som jag gärna har med mig ut på såväl längre och kortare vandringsturer men också i vardagen.

TÄVLA HÄR:

Författare Angeliqa

3 Kommentarer

Kommentera

Spara