Jag vet att detta är en riktig dealbreaker för många kompisgäng, par och familjer. Ska det sjungas med till bilstereon eller inte? Får en sjunga fel text om glädjen är tillräckligt stor för att nynna med sådär hyffsat ändå i ren eufori? Är det bara de skolat kunniga som får sjunga eller ska det vara knäpptyst?

Jag älskar att sjunga långt mycket mer än vad jag borde. Det var faktiskt så att det var en av de enskilt emotionellt bästa anledningarna att köpa Storcoopris – en helt egen bil att kunna sjunga lös i utan irriterade blickar från ofrivilliga medpassagerare.  Jag har några riktiga Stereofavoriter som jag ofta repeatar – de gör mig så oändligt glad ända ner i själagropen så det nästan är möjligt. Och det konstiga är att jag nu dragit dem om och om igen på väg till Jämtland och hem till Västerås så många gånger att det inte finns någon rimlighet i att jag skulle tycka om dem fortfarande. Men jag tycks aldrig tröttna. Thunder med Imagine Dragons är givet men också det mesta av Avicii eller någon rejäl radiohit där refrängen iallafall har de flesta orden rätt. Hur fel kan det bli?

Här ger jag dig några av mina sångfavoriter

 

Vilka låtar skrålar du helst till? Och hur är du med reglerna i bilen? Fritt fram att sjunga för alla medpassagerare eller ska det vara tyst när du åker?

Författare Angeliqa

4 Kommentarer

 1. jag ÄLSKADE när jag fick roadtrippa med dig mitt i natten efter en punktering mitt i natten i dalarna. minns dock inte att vi sjöng. därför känner jag att vi måste göra om denna roadtrip!! (minus punktering)

  • Angeliqa Svara

   Hahaha, jaaa vi tar bort punktering och så gör vi bara raodtrip genom de djupa skogarna. Jag minns att vi hade såå galet många saker att prata om att vi aldrig hann till skrålsjungandet. Vi åker bil waaay för sällan <3

 2. Bilen är by far mitt favoritställe att sjunga på? inget bättre än en roadtrip då man sjunger högt och i mun på varann. Å andra sidan hsr jag inte bil, så skulle kanske ha en annan åsikt om jag måstat dela bil med en skränande pojkvän efter en lång dag..

  • Angeliqa Svara

   Alltså, jag kom så osökt att tänka på någon amerikansk komedifilm som jag nu inte minns namnet på som handlade om en man och kvinna som blir dökära och gifter sig på rak arm och under honeymoonen bilar de genom USA och första timmen är sjungandet sviiinkul för båda sen efter 10 timmar är det märka, mörka blickar från ena hållet. Alltså det är bara SÅ roligt och jag önskar jag kunde komma på namnet på filmen och klippa in just den scensekvensen för det är verkligen kul. Hoppas ni inte gör så i någon framtida bil utan mer samförstånd på det hela 😀

Kommentera

Spara