Nu när december står för dörren med allt vad det innebär (jag hoppas innerligt att det för många av er innebär att ni hakar på min julkalender för en stressfri jul) så rundar vi av Vandringspodden för den här säsongen. Självklart gör vi det storstilat med en extra eminent gäst: Katta Bucketlife Jansson. Katta bestämde sig för att hennes bucketlist inte skulle ligga och samla damm i fickan längre, utan att drömmarna faktiskt skulle levas fullt ut. Så hon sa upp sig från jobbet, blev sin egen och landade närmare naturen – och landade i sig själv. I avsnittet berättar hon om sin resa och om sitt nya liv i den lilla byn Särna i norra Dalarna, där hon bor i en renoverad lada med sprakande braskamin och fjället utanför dörren. Peppig inspiration på hög nivå utlovas!

Med det här avsnittet tar som sagt Vandringspodden jullov. Jag och Emelie vill säga stort tack för en fantastisk höst. Vi är helt förbluffade och överväldigade av den fina respons vi har fått från alla er lyssnare som hänger med oss i vått och torrt och till alla grymma gäster som har hälsat på.

Lyssna på avsnittet när Emelie träffar Katta i spelaren här nedanför eller sök på Vandringpodden i din podcastapp:

Läs mer om Katta och hennes äventyr på www.bucketlife.se, följ henne på Instagram: @bucketlifese eller lyssna på hennes podcast Bortom ekorrhjulet.

Foto: Katarina Jansson / Bucketlife
Författare Angeliqa

Kommentera

Spara