Idag hittade jag ett glädjande mejl från en vandrare som deltog i Fjällräven Classic. Det är inte vad man säger utan hur man säger det som räknas. Till historien hör att vi i Sveriges avlånga land har en alkohollagstiftning som sätter upp en hel massa regler om vad man får och inte får göra i en vildmarksbar som Trekkers Inn. Fredrik blev med anledning av det serverad lite dåliga nyheter av mig. Såhär skrev Fredrik från Östersund i sitt mejl:

Tjena din jäkla chef,

Måste tacka dig för att du förgyllde min dag med att vara förbannat glad när du stod på Trekkers Inn, hade varit vaken i över 20 timmar och sprungit hela vägen och så vägrar du ge oss öl före klockan 11.00. Jag vet ej varför men du var så glad och det gjorde min dag även om jag sov resten utav dagen sen.

Jag ramlade in på din blogg och kände igen dig ganska direkt.

Ha de bäst!

Hur glad blir man inte av att få sådana glada tillrop i mejlboxen? Tack för den kommentaren, det var glädjande för en superförkyld bloggerska. Ps. Imorgon väntar ett väldigt spännande möte med en eldsjäl som jag också träffade på Fjällräven Classic. Det är ett blogginlägg som legat länge och väntat på publicering.Trevlig läsning!

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara