Jag har anmält mig till Fjällräven Polar. Din röst står mellan mig och mitt livs äventyr! Jag och syrran spelade i princip sönder familjens VHS-spelare hemma när vi kollade på Skriet från Vildmarken om och om igen när vi var små. Nu har jag chansen att få köra ett eget hundspann 300 kilometer över arktisk vildmark under Fjällräven Polar. Jag hoppas kunna fortsätta inspirera fler att ge sig ut i naturen och upptäcka eller fortsätta uppleva den stora glädjen med att vara utomhus. Jag vill visa att naturliv passar alla -finns viljan så finns hoppet. Det är du som sätter gränserna och det är du som skapar möjligheterna. Så som du tänker så blir det! Totalt 20 personer från 10 olika länder blir utvalda att få delta i Fjällräven Polar. Att vara en utav de två som blir utvalda att representera Sverige vore en ära. Den här chansen kommer bara en gång i livet. Alla som har ett Facebook-konto kan rösta och det tar ungefär en minut. Du som röstar har chansen att vinna priser från Fjällräven.

fjallraven_polar_2014

Ett äventyr som händer en gång i livet – självklart vore det en dröm att få bli en av de utvalda. Mina bloggkollegor Jonna och Phil har pratat så varmt om detta äventyr, om de underbara personer de lärt känna och om den kunskap de fått med sig att jag inte tvekar en sekund på att detta skulle vara rätt.

Författare Angeliqa

1 Kommentar

  1. Svar: Åh, men detsamma! Vore ju roligt om någon från Outdrr kom med alltså 😀

Kommentera

Spara