Idag har jag firat Advent med familjen. Mamma hade bakad en världsgod kladdkaka toppad med ett saffranskokoslager som serverades tillsammans med grädde och bärkompott. Alltså helt ljuvligt. I morse sprang jag runt här hemma i lägenheten och pyntade med ljusstakar i fönstren och några stjärnor. Och det är så mysigt nu när mörkret lyses upp med alla små, små ljus både i mina egna fönster och grannarnas på avstånd. December är en härlig månad mycket tack vare ljusen och alla de roliga saker som händer. Vi har alltid firat rejält med jul – bakat, pyntat, pysslat och stökat. Bilderna kommer från mitt och Idas firande av första snön för några helger sedan. Vi hade glöggpremiär och tände en eld ute på Ängsö som vi åt lussebullar framför medan solen gick ned. Det var soligt och fint ute och bitande kallt i kinderna.

Författare Angeliqa

4 Kommentarer

  1. Det ser otroligt mysigt ut, och kakan låter otroligt god! Du vet möjligen inte var hon hittade receptet (jag har googlat utan framgång 🙂 )?

    • Åh, jag ska se vad jag kan göra för att hitte på receptet. Stor risk för att det var nedrörning av vad som fanns hemma – men jag ska fråga

Kommentera

Spara