Jag har världens bästa sätt att fira att DECEMBER är här – Tekalender 

Idag har jag på mig 60-tals ullkoftan stickat på Skottland som jag fyndade på en liten vintagebutik i London för 10 pund. Pengar som gick till att hjälpa barn att få gå i skolan. Jag hade gärna betalat mer. Muggen i emalj hittade jag i en liten affär precis innan jag skulle gå till flyget. Den är min stora glädje här hemma. För ibland är äventyret väldigt nära och det börjar alltid hemma. Det är koppen en fin påminnelse om.

Av min underbart fina vän Sofie fick jag en teadventskalender i present. Varje dag finns en påse lyxigt bladte och jag får använda min väldigt traditionella tesil som jag ärvde från mormor. Det värmer i hjärtat. Alla de här sakerna som faller på plats. Precis som de ska vara utan att de är dittussade, hopskrynklade eller förvanskade. Allt bara är – precis som det är menat att det ska vara.

Författare Angeliqa

4 Kommentarer

Kommentera

Spara