Ta fram anteckningsblock coh penna och papper, koka en rejäl kanna kaffe, tänd ljus och ta dig an alla de här stegen ett för ett och gå frånd römmar till att förverkliga dem.

1. Vad drömmer du om? Skriv ned aktiviteter och sysselsättningar där du har flow och tiden försvinner.

2. Dina styrlor. Vilka resurser har du för att kunna förverkliga dina drömmar? Tid, nätverk, utboidlning, erfarenheter, ekonomi osv.,

3. Detta ska jag göra mer av för att kunna nå mina drömmar.

4. Det här ska jag göra mindre av för att kunna uppnå mina drömmar. Skriv ned tidstjyvarna. Gärna antal timmar per vecka-

5. Konkretisera och visualisera. Hur ser det ut och hur känns det? Vad är det du vill erbjuda i produkter eller tjänster?

6. Trygghet och rädslor. Vad är det värsta som kan hända? Vad ä r de största riskerna och hindren. Skriv ned dem. Vart och när känner du dig trygg? Miljö och situation.

7. De hr människorna vill jag ha med på resan. De som ger energi, har nätverk och erfarenhet för att förverkliga drömmen.

8. Skriv ned vad du erbjuder och varför, vad bekrftar att det du sger r sant och anlendingen att ålgruppen ska köpa. Kontakta sedan nätverket och berätta vad du vill göra.

9. Vad ska du göra denna vecka, denna månad, detta halvår och inom ett år?

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara