Tillsammans med Kvinnliga Äventyrare ger jag ut mina bästa friluftshaks en gång i veckan. Idag pratar vi pengar och jag svarar på frågan om det behöver vara dyrt att vandra.

Läs mer om Hållbarhet på Vandringsbloggen:

Författare Angeliqa

5 Kommentarer

 1. Vill bara säga att när man tar upp filmen på full screen så följer Om mig-bannern med så den täcker en stor del av filmen. Nu gjorde det ju inte så mkt i den här filmen, men en annan film med härliga vyer så vore det synd om den täcker. Men det kanske du redan visste 🙂

  Kram Lena

 2. Jag gillar att låna saker från vänner och bekanta. Det är ju inte alltid jag behöver skidbyxor, så då har jag lånat det istället. Vandringsbyxor skulle jag kunna tänka mig att investera i, men det funkar bra med mina mjuka fladderbyxor i leopardmönster för mina minivandringar. Skor: håller med, bra investering.

 3. Jitka Vlasak Svara

  Hej,
  Jag har vandrat i minst 30 år och nu börjar jag känna att det kan vara jobbigt att bära på ett tält när jag blivit äldre. Så de senaste åren har jag försökt att vandra mellan STF stugorna eller sovit i vindskydd. Måste dock sägs att det har blivit ganska dyrt att sova i stugorna och ännu dyrare att övernatta på en fjällstation även om man sover bara på en madrass. Är man ute och vandrar 1-2 veckor blir det ganska dyr semester. Märkte att i år har STF höjt priserna ytterligare.
  Så det är inte prylarna egentligen som är dyra. Kängorna har man i 20 år när man väl köpt att par rejäla och ryggsäcken likaså.
  Men vad gör vi åt boendekostnaderna när man är lite äldre?
  Jag vill inte ha lyx i stugorna utan tak över huvudet och möjlighet att laga mat och gå på dass.
  En som vägrar sluta vandra

  • Åh, du lyfter fram väldigt viktiga aspekter av tillägngligheten av vandring. <3

   Sluta aldrig vandra! Fortsätt vara uppfinningsrik.

Kommentera

Spara