I helgen har jag varit på loppis och storfyndat. Retro ispeggar, en vattenflaska med filtfodral, en kniv och ett kåstillverkarverktyg.

Verktyget i mitten används bland annat till att gröpa ur hålet i en träkåsa.

Nästa fynd var en klassisk vattenflöaska i metall, inklädd för att vara snällare för händerna att hantera kyliga vinterdagar. Den här är jag väldigt glad för att kunna ha med på äventyr i vinter.

Kniven kostade mig bara 30 kronor. Jag föll för den charmiga parerstången.

Sist men inte minst fick de här charmiga ispiggarna följa med hem. Jag gillar läderetuit, trähandtagen och den rustika designen. Lördagsshopping när den är som allra bäst.

Läs mer om Loppisfynd

Författare Angeliqa

6 Kommentarer

    • Duuuu borde åka till BRÄCKE där är det riktig loppisfyndarbonanza. Har nog aldrig sett så mycket underbara saker på ett och samma ställe. Tyvärr för tunga att släpa med eller skicka hem på posten. De har en Röda Korset och sen en annan loppisbod längre ned på gatan. Varmt och hett tips. Kan tänka mig att åka tillbaka enbart dit. Och så käkar du hemlagad glass mellan loppisen och matbutiken.

Kommentera

Spara