Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Vardagen lunkar på och jag försöker göra allt jag kan för att kämpa mot vintertröttheten. Jag har köpt på mig kanske världens största ingefärarot på Hemköp (nästan lika stor som en och en halv handflata) och citroner, massor av citroner. Så på kvällarna dricker jag ingefära-citron-te och på dagarna blir det mitt-på-dagen-promenad. Just möjligheten att kunna gå ut när som helst är det bästa med att jobba hemifrån och att ha fria tider. Idag gick jag till gymmet och för första gången i hela mitt liv vågade jag mig på några fria vikter. Av någon anledning tar det alltid emot så mycket att gå till  gymmet – jag gillar mer naturlig, funktionell träning – där styrka och vighet kommer på köpet.Men just nu tar det emot med yoga och med karaten. Jag behöver träna för mig själv och då är gymmet bra. Där är det jag och redskapen och en massa pansionister (de har samma fria tider som jag).

På vägen hem handlade jag årets Blossa-Glögg med Kråkbärs-smak. Det ska bli en present till en lite mer långväga tripp jag ska göra nästa vecka. Men innan dess ska jag ha lussebak och någon sorts mötesmarathon för att få till saker och ting för framtiden. Det allra roligaste mötet jag har planerat är tillsammans med ett UF-företag från en av stans gymnasieskolor där jag är inofficiell mentor och ska coacha dem i att använda sociala medier för att nå ut med sin marknadsföring. Mer om allt det senare.

GYMSPO: Tröja Wyte | Ryggsäck Fjällräven | Skor The North Face | Gym Friskis och Svettis | Svettmärken från Ullstrumpor Ja, det är väll självaste *%# att det alltid ska bli fotmärken på det mörka golvet när man tar av sig i strumplästen. Jag svettas som en hel karl på gymmet. Men mest om fötterna. Pinigt. Over and out.

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Lena - gott för själen Svara

    Härligt uppdrag med UF-företaget!

    Ja, nu är det riktigt tungt i mörkret! Får göra vad man kan helt enkelt.

    Kram Lena

Kommentera

Spara