Eurorando_

  • Datum: 10 – 17 September, Skåne
  • Vad: Eurorando, Europas största internationella vandringsevent
  • Kostnad: Deltagaravgift 200 kronor

Eurorando är ett europeiskt vandringsevent som arrangeras vart femte år med ett nytt värdland. I år kommer den stora vandringsfesten till Skåne och det får du inte missa. Skräddarsy din vandringsupplevelse med hjälp av Eurorandos hemsida och kontakta gärna deras bokningsvärdar för tips om boenden eller lämpliga paket beroende på vilken del av Skåne du helst vill upptäcka till fots.

Dagsvandra – Upptäck Skåne hela veckan för bara 200 kronor

Dagsvandra hur mycket du vill under veckan och välj helt fritt mellan 13 olika vandringar varje dag. Du betalar bara deltagaravgiften så ingår vandringsvärd, deltagaravgift och invignings- och avslutningsfest. Vandringarna är utvalda så att de har en och samma start och slutplats så att du lätt ska kunna ta dig dit på egen hand. Dagsvandringar kan du boka fram till 15.00 dagen innan vandringsstart.

Weekendvandra – Paket med lunch, vandring och afterhike

Välj något av de färdiga Weekendpaketen med två eller tre dagars vandring om du bara vill åka över en helg. Antingen är du på plats till invigningen den 10-11 september eller avslutningen den 15-17 september. I priset, som är 400 eller 500 kronor, ingår vandringsvärd, lunch, deltagaravgift och fest. Vandringarna som valts ut är rundvandringar, du startar och slutar dagen på en och samma plats. Weekendpaket kan du boka fram till 1 september.

3 anledningar att inte missa Eurorando!

Häng med i vandringsgemenskapen som nu äntligen kommer till Sverige.

  1. Bli överraskad av landskapet. Skåne har många välskötta leder som går längs med hav, klippor och genom det traditionella skånska landskapet med små trähus och båthamnar.
  2. Var med om en unik vandringsupplevelse. Det är inte varje dag Sverige står värd för Europas största internationella vandringsevenemang, passa på att träffa vandrare från hela Europa. Den här veckan finns full service för den som vill, med vandringsvärdar på plats vid lederna som kan svara på alla tänkbara praktiska frågor och du kan förbeställa lunchpaket.
  3. Invignings- och avslutningsfesten. I centrala Helsingborg hålls startskottet och avslutningen av Eurorando, det är två tllfällen att verkligen hylla vandringsgemenskapen, njuta av slånska specialiteter och ta del av scenprogram.

Anmälan och service vid bokning!

Du kan enkelt boka in dig online via Eurorandos hemsida. Välj mellan att vara med en dag, under en weekend eller hela veckan. Behöver du mer hjälp med vart du ska vandra, vilket paket som passar dig bäst eller hur du hittar lämpligt boende så finns all service att få via e-mejladressen [email protected] eller telefonnummer 0411-55 87 18 .

Boka din vandringsupplevelse redan idag och upptäck den svenska pärlan Skåne tillsammans med resten av Europa!

logo-eurorando2016-europe

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara