Nu springer jag runt för fullt här hemma i lägenheten och gör de sista förberedelserna inför helgens resa ner mot Jönköping och Johan Forsbergs basecamp på Nordic Bushcraft. Det kommer bli två dagar helt i Bushcraftens tecken och jag har sett fram emot den här helgen riktigt mycket. Jag kommer äntligen att få träffa flera av de instagram-profiler som jag i mer eller mindre utsträckning följt sedan jag startade Vandirngsbloggen för tre år sedan. På ett sätt känns det som att jag känner dem även fast vi aldrig träffats på riktigt utan bara haft kontakt via Facebook och Instagram. På lördag ska Johan lära ut sina bästa tips för att sova gott under vintertid och vi kommer sova i en bivack med kamin.

Mössa och vantar i skinn

I helgen kommer jag för första gången använda några nya loppisfynd. En Haglöfs-ryggsäck med stålram från Brödet och Fiskarna i Västerås sedan ett matchande set med mössa och tumvantar av skinn från Myrorna i Stockholm. Om du vill läsa lite mer om mina tankar kring Hikefulness och hur jag hittat tillbaka till mig själv med hjälp av naturen kan jag rekommendera en gästkrönika jag publicerade tidigare i veckan på Nordic Native. En annan rolig nyhet kom precis från Anders som är ordförande på Skogstur som berättade att han redan kunnat knyta till sig ett nytt samarbete efter att jag skrivit om vårat möte i söndags. Denna gång gällande ett läger för funktionshindrade barn uppe i Åre. Jätteroligt att Vandringsbloggen connectar people. Precis dit vill jag ju komma. Följ med på helgens äventyr direkt via Instagram!

Sök på @Vandringsbloggen för direktrapportering från skogarna.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara