Snart är helgen här och jag ser fram emot att spendera söndagen ute på Ängsö och vandra tillsammans med ett helt gäng från Vandringsbloggen Community. Vi blir deltagare från både Västerås, Stockholm och Örero och jag ser så mycket fram emot att äntligen få ett ansikte på många utav dem jag bara pratar med online via forumen och bloggen. Idag är det grått på himlen och jag myser i min tjocka stickade tröja som jag fyndat på Myrorna. Och dricker kaffe. Livet är gott.

Författare Angeliqa

7 Kommentarer

  1. Vad härligt det låter! Jag önskar er en fin tur och trevligt häng! Hälsa örebroarna från mig 😉

  2. Det låter skoj att vandra tillsammans med ett helt gäng 🙂 Hoppas ni får en fin dag.

  3. Rania {Rowan Tree} Svara

    Mysig och fin tröja! Visst smakar kaffet lite extra gott nu när det regnar ute? Mysigt att du ska spendera helgen ute och få träffa nytt folk. Kram och trevlig fredag!

    Ps: fortfarande avis på din fina vattenflaska. Ds.

Kommentera

Spara