Idag hade vi lyxfrukost här hemma. Jag bjöd över mamma och syrran så hade vi riktig långfrukost tillsammans. Idag bestämde vi att det är något vi ska fortsätta med . Att turas om med att träffas hos varandra och äta brunch tillsammans. Så mysigt, jag är så glad att ha familjen på nära avstånd. Vi provade mueslin som jag fick i onsdags på pressträff tillsammans med MyMuesli. Muslisarna heter helt sjuka saker som MyHappyDivorceMuesli, MyFuckedUpLifeMuesli, MyTherapistIsChocolateMuesli och MyWorstHangoverMuesli. Det är organiska mueslis som inte har tillsatser och bara naturliga sötningsmedel.

Recept på Apelsinjuice

  • 1 liter färskpressad apelsinjuice med fruktkött
  • 2-3 cm färskriven ingefära
  • 2 citronklyftor
  • Kivi till garnering

Så gör du: Häll upp juice i en bägare, pressa ned saften från citronerna och blanda ned ingefäran. Låt dra i kylskåp ca 30 minuter.

Frukost ingefära och apelsinjuice och musli

Frukost på Hammarbygatan

Min stora favorit var MyTherapistIsChocolateMuesli som bland annat innehöll torkade hallon och chokladhjärtan. Linnéas favorit var MyFuckedUpLifeMuesli med tranbär och pistagenötter.

Kivi och musli frukost

Myworsthangover och Myhappydivorce Musli

Nu är jag verkligen ingen grötfantast. Men när jag är ute och vandrar äter jag gärna varm gröt på morgonen. Jag ska prova att koka gröt av några av de här mueslisarna så återkommer jag med betyg på alternativa användningsområden.

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Åh, jag önskar så att jag hade någon form av juicepress för just nu drömmer jag bara om att dricka kalla, härliga och fruktiga juicer!

    • Åh, jag kan tipsa om fuskvarianten Sandra! Jag köpte finjuice – den dyra färskpressade och sen rörde jag bara ner ingredienserna som jag ville smaksätta med. Hur lyxigt som helst. Haha, jag downskiftar från för mycket hushållsmaskiner. Men apelsinjouice det är oslagbart om den är färskpressad.

Kommentera

Spara