En utav de allra största utmaningarna jag upplever som egen företagare är att jag är själv. I början var det skönt att sitta hemma i mysbrallor och jobba i lugn och ro – men efter ett par månader gick det dr över och jag började smått sakna kollegor. Så därför är dagar som den här – när jag träffar andra bloggare så otroligt värdefulla. Det ger lika mycket nytändning som en nyårsraket.

Jag och Sara Rönne som bloggar på Träningsglädje åkte hem till Maria Bååth som skriver på nylanserade bloggen All Things Green (tidigare Made by Mary). Vi sågs en sommartisdag och gick runt med bara fötter på träplankor i marias mysiga hus.

Lemonaden. Den här lemonaden kom att bli tema för dagen och man störtdör av godhet i munnen när man dricker den. Marias superkraft är att göra goda recept och man kan säga att hon överträffade sig själv hela dagen. Helgrillad halloumi, chokladbrownie och massor med annat gott.

Att komma hem och ”praoa” en dag i Marias liv innebär en hel massa hundklapp. För två sådana här små skönheter springer runt och vill leka och sitta i knäet. Om jag hade dessa hemma skulle jag aldrig någonsin producera ett enda mejl, text eller bild. Det skulle bara vara hundklapps. Och lite så blev dagen för jag klappade, klappade och klappade. Så vi kom bra överrens jag och hundarna.

Dagen avslutade vi med en promenad i skogen. Grön skog. Grön mat. Grön själ. Efter att ha besökt Marias paradis ute i skogen fattar jag ju verkligen grejjen med All things green – där får kropp och själ ro. Maria skriver bland annat om naturterapi – en alldeles egen grön vinkel på vad naturen gör med och ger oss människor. Väldigt spännande att dra paralleller till Hikefulness så det hoppas jag vi gör i framtiden.

TACK Maria och Sara för så himla fint bloggkollegehäng.

Jag lever länge framöver på den här träffen.

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Så härligt med klapps och gemenskap! Det blir världsfred någon dag. Jag känner det!

    Kram
    Emilia

Kommentera

Spara