Jag har testat ett par handskar, Hestra Runners All Weather. En tunn hnadske som används som den är eller under en grövre. Jag har använt handsken Hestra Runners All Weather till att jogga, vandra och paddla kajak. Att den skulle vara sjysst till joggingen kunde jag nästan direkt förstå när jag satte på mig handsken. Däremot överraskade det mig hur bra den var för att paddla kajak med.

Hestra runners all weather

Det blir ju viss friktionsnötning på händerna vid längre paddelturer. Det vill säga skavsår och blåsor på händerna, speciellt vid området kring tummarna. När jag paddlade med handsken fick jag inga märkbara eller nämnvärda blessyrer efter paddlingen. Det ger jag tummen upp för!

Hestra Runners All Weather - Jogging

Notera det snorvänliga fleece- materialet på tummen! Vintertid passar Hestra Runners All Weather bra att ha under en grövre handske och sommartid är den bra att ha i benfickan vid vandring som förstärkningsplagg. En annan snorsäkrad produkt från Hestra har jag berättat om för några veckor sedan – det är en snorsäkrad vante som passar i mer arktiska grader.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara