Att ta sig till Höga kusten

Smidigt att ta tåget till äventyret! Från Västerås är det lättast att ta sig till höga kusten via Uppsala. Det innebar en tidig morgonbuss med Upplands Länstrafik till Uppsala där jag sedan bytte till snabbtåg X3000 Mellan Uppsala-Sundsvall. Det var en trevlig tågtur genom det svenska landskapet. Av någon anledning åker jag hellre länge på tåg än kortare sträckor. Det är mysigt att se landskapet swisha förbi utanför fönstret. Väl framme i Sundsvall väntade min bloggkollega Lotta med sin bil, vi åkte vidare via Höga Kustenbron till Örnsköldsvik för att hämta upp Christopher och Maria. Vi spenderade en anmärkningsvärt lång stund på Fjällräven Outlet utanför Örnsköldsvik innan vi åkte vidare till besökscentrumet Naturum och Skuleskogen Nationalpark för att påbörja helgens vandring. Under den här turen har jag även lärt känna Tuvalisa, Anna och Lennart.

Vandring i Skuleskogen

IMG_0321

Framme i Skuleskogen Nationalpark väntade tre dagars vandring och produkttestning av flera ledande varumärken. Mer bilder, information och kanske en eller annan videofilm kommer framöver.

IMG_0549

I nationalparken går det att bo i någon av Nationalparkens fäbodar eller slå upp ett eget tält. Valmöjligheterna är många. Helgen bjöd på många skratt tillsammans med härliga bloggkamrater.

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Pingback: Bloggträff | Nordic Bushcraft

  2. Pingback: Vandringsbloggen Vandrapå Höga Kusten - Vandringsbloggen

Kommentera

Spara