Inspiration, glädje, egentid, tillsammanstid och motivation – det är vad promenaderna ger mig. Följ med på en grå novemberpromenad längs med piren utanför Lögarängen. Det skymmer fastän eftermiddagsfikat knappt hunnit kallna. Det är en sådan där dag när det regnat flera dagar i sträck och det är äntligen uppehåll även om fukten ligger i luften och den kalla blåsten gör att det känns ruggigt. Det känns ruggigt alldelels oavsett vilka kläder jag tar på mig. Nu vet jag inte längre för vilken vecka i ordningen Västerås är täckt av mörka, tjocka moln. Sommartid är piren vid lögarängen fylld till bredden av badgäster. Men en sådan här dag vandrar jag ensam förbi badhuset. Vattnet piskar mot betongkanterna, blåsten viner och jag hör knappt mina egna steg. Jag är nöjd för det finns något otroligt vackert i dessa dagar.

Next exit betongbryggn i Västerås vid lögarängens badstrand

På lögarängen i Västerås

Next exit betongbryggn i Västerås vid lögarängens badstrand

Fågel flyger över mälarens vatten

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara