Inlägget innehåller annonslänkar.

Idag har jag varit ute på Björnon och ätit lunch, det blev kokt potatis och fisk i saffranssås. Nu är det ju ganska jättelängesen jag kom hem från sommarens långvandring – men FORTFARANDE har jag sådana sjukliga cravings efter just kokt potatis. Det är som om något vilt ha-begär bara skriker när det är dags för kokt potatis. Passade också på att promenera en sväng och provtestade samtidigt lite ny utrustning för vinterns vandringar och snöäventyr.

Underställsbyxor från Wyte och en ryggsäck från Thule som kommer att släppas i butik under tidig vår. Båda produkterna gjorde mig superglad för jag har verkligen letat och letat efter outdoorkläder anpassade för mig som tjej som är råa, lite ruffiga och tuffa. Jag vill inte ha rosa dragkedjor och detaljer. Jag älskade att de här var grå och svarta. Och jag matchade med min blå tröja från Woolpower som varit med bokstavligt talat överallt i somras. Det är en tröja som alltid levererar. Och bäst som jag gick där vid foten av Björnöbacken med min ryggsäck och funderade för mig själv så ropade en glad man, släpandes på en cykel, till mig på avstånd: ”Du ser stark och maskulin ut!”. Och kanske var det den finaste komplimangen man kan ge om man är så glad en tisdagförmiddag med lätt snålblåst och snömojs på marken? Så jag sa tack för det glada tillropet och promenadade vidare i mina kängor.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara