Idag proklamerar Facebook att det är International Earth Day – och bara det är ju värt att fira. Dessutom har vi just idag fredag och fint väder utanför fönstret. Nu sitter jag och räknar ned för att ta mig ut – jag riktigt längtar ut i skogen för det känns som att det blivit för mycket asfalt den här veckan. Det enda som lägger smolk i bägaren är att jag har så övermånga deadlines innan helgen. Skolarbete tornar upp sig som om det inte finns något slut. Det är den tråkiga konsekvensen av att åka iväg på Showroom med de senaste pressnyheterna en hel dag mitt i veckan. Men jag ser så mycket fram emot att dela med mig av de nyheter som kommer inför sommaren. När jag fått undan det värsta kommer en rapport av alla nyheter här på bloggen. Dessutom har vi ett veterinärbesök inbokat idag med Taivek – han ska få en ordentlig seniorkontroll så att vi vet att allt är bra med honom. Han har varit lite deppig de senaste dagarna och äter inte så mycket som han brukar. Så hönsmammig som jag har blivit de senaste veckorna sedan han flyttade hem till oss så ska vi göra en ordentlig besiktning. Mitt hjärta brister av att se honom hängig. På söndag ska jag vara med under Sörmlandsledens Dag, så har du vägarna förbi Lida mellan klockan 11 – 16  kom gärna och säg hej! Vad har du för fredagsfeeling? Har du några friluftsplaner för helgen? Firar du International Earth Day?

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Heja dig! Ibland är allt bara sådär övermäktigt… Det är bara att kämpa. Du är grym! Hoppas allt blir bra med din hund! Kram

    • TACK Ida <3 Det är mycket roligt som händer men ändå är det svårt att hålla balansen ibland mellan längtan ut och måstena här hemma. 😉

Kommentera

Spara