ICA Kuriren som publicerades den 31 maj 2016 har med hela fyra sidor om vandring där jag berättar om hur jag ser naturen som ett andrum, ger mina bästa vandringstips för dem som vill komma igång med vandring och tipsar om några riktigt fina vandringsställen. Jag är otroligt tacksam över möjligheten att få dela med mig av min syn på vandring. Kontrasterna. Gemenskapen. Andrummet som finns att hitta i naturen. Artikeln går också att läsa via: Upptäck Sverige

ICA Kuriren om vandring

ICA Kuriren . Ett andrum i naturen

ICA Kuriren

ICA Kuriren Vandringsbloggen

Författare Angeliqa

4 Kommentarer

  1. Katarina Svara

    Så himla piffiga bilder! Vad superroligt att du är med där. Det är ju ett stort magasin!

    Naturen är verkligen ett andrum. Kom iväg till Färnebofjärden igår. Så återhämtande, magiskt, stilla, mysigt och bara alla de där bra orden på en gång.

Kommentera

Spara