Jag har lanserat två hashtags på Instagram som jag hoppas kan bli ett första steg i att fler likasinnade ska hitta varandra digitalt och kanske även i verkliga livet. Den ena heter #hikefulness och den andra #bushcrafttjejer Syftet med taggen för Hikefulness är att uppmana fler att komma ut i naturen på ett enkelt sätt, hitta balans och småäventyr i närområdet. Under Bushcrafttjejer vill jag att vi samlar alla bushcrafttjejer för att visa vad vi tycker bushcraft är, hur det kan se ut och vilka former det kan ta. För mig är bushcraft detsamma som gemenskap, kunskap och näranaturenupplevelse och det kan ta olika former som att samlas framför elden, laga mat eller gå på upptäcksfärd för att leta svamp eller bär. Men viktgast av allt är att DET ÄR ROLIGARE TILLSAMMANS! Fyll på med dina bästa bilder så skapar vi något fint tillsammans.

angeliqa-mejstedt-ängso

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Lena - gott för själen Svara

    Hej! Hittade hit via Better Bloggers FB-sida. Kul att du också ska på BBCON. Jag är supertaggad. Har följt dig på IG ett tag, men nu först tog jag mig tid att titta in här. Jättetrevlig blogg du har. Sen är det ju lite extra kul att du är från grannkommunen. Jag bor i Enköping sen massor av år tillbaka, född och uppvuxen i Uppsala.

    Hikefulness! Älskar ordet! Jag trivs verkligen också i naturen, även om det inte blir så ofta tyvärr, trots att vi bor intill skogen precis..

    Kram Lena

Kommentera

Spara