Vilken känsla av att kliva in i ett stort rum av is.

Baren var av is. Mingelborden var av is. Soffan där vi satt var av is klädd med värmande renskinn. Drinklistan var av is med inristade namn på drinkar som lystes upp i ett blått sken.

Jag beställde en tropisk drink i baren och fick den i ett fyrkantigt isglas. Handskarna hade jag lämnat i bilen så besöket i isbaren blev minst sagt en iskall upplevelse. Jag drack den iskalla drinken med iskalla händer och blev iskall i magen. Så efter en snabb drink gick vi vidare för en varm kaffe i foajen. Nästa gång ska jag vara bättre förberedd för att uppleva isbaren på riktigt. Med varmaste tjock mössa och rejäla handskar. Här finns alla förutsättningar för en utekväll utöver det vanliga.

Drink i isglas

Drink i Isbaren

Isbaren på Ishotellet

Det roligaste med besöket i isbaren var att de hade en brandsläckare i baren. Som om det fanns något som skulle kunna brinna. Om du råkar vara brandexpert så är jag mer än lovligt nyfiken på att veta mer om det här.

Ishotellet isvägg

Författare Angeliqa

4 Kommentarer

  1. Så häftigt! Min kollega var med och byggde isbaren i år och jag har länge varit sugen på att besöka ishotellet 🙂 Får kanske bli nästa år!

Kommentera

Spara