Angeliqa Mejstedt på Idre Fjäll Mitt namn är Angeliqa Mejstedt, bor i Västerås och driver Vandringsbloggen sedan 2013.

För glädjen i att vara ute i naturen

”Med Vandringsbloggen vill jag dela med mig av mina bästa tips till ett enkelt friluftsliv.” Syftet med Vandringsbloggen är att inspirera fler att ta sig ut i naturen. Här kan du läsa om allt från Spritkök till skavsår. Med praktiska tips och råd, produkttest, inspirerande möten med eldsjälar och olika vandringsäventyr runt om i Sverige och världen hoppas jag att du ska hitta en ny vinkel till friluftsliv. Vandringsbloggen bygger på:

Angeliqa Mejstedt driver Sveriges största vandringsblogg

För mig handlar inte friluftsliv om kilometer och höjdmeter. Eller transporten från A till B. Vandringsbloggen startade från en längtan till att vara mer ute i naturen. Bloggen blev länken mellan livet i storstaden och tillfällena ute. Det är framför brasan i skogen eller när jag dricker kaffe vid en mossig solvarm sten som jag hittar närvaro. Jag kallar det för Hikefulness – balansen mellan utmaning och återhämtning. Och det är hjärtat och själen i Vandringsbloggen, kontrasterna är drivkraften och det är glädjen med att vara ute som jag vill dela med mig av till dig som läser. Hedersuppdrag – För att fler ska få chansen att upptäcka friluftsliv

  • Bushcraft Sverige: Vice Ordförande i Styrelsen
  • Västerås Stad: Medlem i Friluftsrådet
  • SISU Girls: Community Ambassador
  • Vandringsbloggen Community – Community Manager
  • Håll Sverige Rent – Ambassadör för Håll Fjällvärlden Ren

Alla åsikter som uttrycks på den här bloggen är mina egna, de avspeglar inte nödvändigtvis min arbetsgivares. Läs mer om min kunskap och arbetslivserfarenhet – Angeliqa Mejstedt – Frilansande Digital Copywriter och Web Content Manager.

ÅRETS NÄRÄVENTYRARE 2015

Simply Hike Blogger AwardsSimply Hike Blogger Awards

Vandringsbloggen har blivit utsedd till Årets Näräventyrare 2015 och finalist i Simply Hike Blog Awards 2015.

PINBERRY SEO AWARD

Pineberry

Vandringsbloggen har fått kvalitetsstämpel av Pineberry och är därmed sökmotorvaliderad enligt konstens alla regler.

KONTAKTA MIG:

Läsarfrågor
Samarbete Pressutskick info@vandringsbloggen.com
sitemap-7sitemap-8sitemap-1sitemap-2sitemap-8sitemap-1homersshomesitemap-10sitemap-9sitemap-8homersssitemap-10sitemap-8sitemap-6sitemap-10sitemap-9sitemap-3sitemap-4sitemap-6sitemap-1sitemap-4sitemap-9sitemap-7sitemap-7rsssitemap-10sitemap-6sitemap-6sitemap-10sitemap-6sitemap-2sitemap-7sitemap-1sitemap-3sitemap-5sitemap-8sitemap-8sitemap-4sitemap-1sitemap-8sitemap-5sitemap-1sitemap-9sitemap-9sitemap-10sitemap-7sitemap-7sitemap-7