För några veckor sedan blev jag bjuden på utemiddag tillsammans med ett gäng tjejer. Jag åkte dit i mina finaste kängor och paracordarmband. Blev serverad trerättersmiddag i kåsa. Och fick känna och klämma på värdinnans nya bushcraftkniv. Kniven hade svart blad och slidan var integrerad med ett eldstål. Det är en fin vänskap. Vi klickade direkt. Jag ska berätta allt om det här mötet snart så att du också får lära känna den här kvinnan med många järn i elden. Stay tuned för nästa Möte med en Eldsjäl!

P1040014

P1040106

P1040079

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Så himla genomtänkt och rolig rubrik! Nu vill man ju veta vem bruden är. 🙂 att bli serverad en trerätters i en kåsa bara måste upp på min lista över things to do. 🙂

    • Haha tack för det =) Åh, den här kommer bli en riktig SUPERWOMAN på det bästa tänkbara sättet – någon som agerar för vår framtid där det finns som störst chans att påverka och göra skillnad. Mer kan jag inte säga just nu 😉

Kommentera

Spara