Det blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland blir det mycket bättre.  Den där galna dagen när jag gick ut genom hotelldörren för att handla magnesium och spontant hamnade högst upp på ett berg med milsvid utsikt över Åredalen och solen kastade gyllene strålar över bergen i horisonten medan jag halvt förfrös fingrarna när jag sprang runt som en vettvilling på berget med kameran i jakt på DEN vinkeln som skulle kunna bring back the epicness to you. Här kommer alla bilder från turen upp med Kabinbanan.

Likt vattnets lek med sandbotten är vindens lek med snödynerna. Jag kan inte få nog utav att stå och titta på mönstren som bildas. Försöka se samanhang i de böljande figurerna.

Jag ser att det är ett hus där under snön. Snön har avtryck i reliefmönster av fönsterkarmar, takplattor och en dörr.

Utsikt över dalen

Författare Angeliqa

8 Kommentarer

 1. Lena - gott fpr själen Svara

  Ja, visst är det fascinerande hur snö och vind kan bilda så vackra formationer. Så så vackert! Tack för att du offrade dig 🙂

  Kram Lena

 2. ÅÅÅh vilka fina bilder du fick! Jag ruvar på ett inlägg om kabinbanan också men hade NOLL sikt 🙂 Så det blir min berättelse och en länk till ditt inlägg!

  • Haha ja men det funkar ju också… För det var verkligen heeelt sjukt. Jag skulle bara springa ett snabbt ärende och sen umgås med alla ni fina människor som var på plats i Åre och just hade kommit på plats – sen liksom gick det inte att INTE åka upp där på flera timmar äventyr. Men jag gillar berg. Berg är fina. Det var värt

   KRAM

 3. Pingback: Guide: 6 Bästa Halvdagsturerna i Åre - Vandringsbloggen

Kommentera

Spara