Min största förälskelse i tonåren var David Duchovny från Arkiv X och Leonardo di Caprio som hade min odelade uppmärksamhet efter att jag sett Titanic på bio och bölat hela vägen hem. Sann kärlek. Evig kärlek. När jag 15 år senare kom till Hollywood var det SJÄLVKLART att jag ville försöka få syn på en glims utav dem i verkligheten. Männen i mitt liv. Och min eviga girl crush Jennifer Lawrence.

3 sätt att gå i kändisarnas fotspår

  1. Köp en karta och stalka kändisarnas hus och håll tumamrna för att se Brad Pitt sitta och sola uppe på sin garageuppfart.
  2. Leta efter stjärnor och spår på marken efter kändisarna du gillar mest.
  3. Leta rätt på utsikten av den berömda hollywoodskylten på bergssidan.

Alternativ 1: Kändisspotting In Real Life edition

Köp en karta och gå till fots eller följ med på en busstur förbi de hetaste hollywoodkändisarnas hus.

Alternativ 2: Dammsug Los Angeles gator efter spår från stjärnorna

I Los Angeles tittar man ner efter stjärnorna och inte upp.

 

Alternativ 3: Leta rätt på Hollywoodskylten

When all else fails. Leta rätt på de stora bokstäverna på bergssidan. Jag såg dem på håll från ett övergångsställe i Los Angeles och kom att fundera på hur många som gått dessa gator innan mig med helt andra drömmar än mig. Kanske hankat sig fram som servitriser, billackspolerare eller butiksbiträden och samtidigt närt drömmen om att en gång bli upptäckt till skådespelerska, artist, regissör eller manusförfattare. Kanske är det hon som serverar min hamburgare eller han bredvid mig vid rödlyset som är nästa stora stjärna och alla nyblivna tonåringars hemliga dröm. Kittlande tanke.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara