Klädseln är viktig vare sig det gäller joggingtur, långpromenad eller vandring. Detta inlägg vill jag tipsa om rätt kläder för lite svalare temperaturer.

Rätt joggingkläder för svalare väder:

  • Använd kläder i material som andas. Det blir inte lika varmt och fuktigt då. Och klä dig i flera lager, då är det lätt att justera värmen efter behov.
  • Tänk på passformen. Ha rätt storlek på kläderna så att de fungerar ändamålsenligt och inte skaver. Varken för stort eller för litet är bra.
  • Ha produkter som kan användas till många saker samtidigt.  Buffen har många användningsområden och kan användas som mössa, halsduk, baklava och pannband.

Jogga i vårregnet

Att jogga eller gå är bra vardagsmotion. En av mina återkommande promenader i Västerås går längs med Svartån och förbi ett område med kolonilotter. Det är dessutom en trevlig runda och bra underlag att jogga på eftersom det är väldigt få partier med asfalt.

Runners All Weather från Hestra

Runners All Weather från Hestra är perfekta att använda både för löpning och vandring eftersom materialet andas bra och de sitter skönt på handen. Vintertid kan de användas under tjockare handskar och vår, sommar och tidig höst kan de användas som de är. När det är kallt ute joggar jag med buff och handskar. Det är bra förstärkningsplagg som värmer. Sedan kan de lätt läggas i fickan om det skulle behövas. Buffen använder jag både som halsduk och mössa. Sedan använder jag tröja med dragkedja för att kunna ventilera ordentligt.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara