Jag har fått frågor om vad som blev den skräddarsydda tekniska lösningen från Tillväxtfonden – och eftersom jag redan är ute och hårdtestar lösningen så tänkte jag berätta lite kort om den. Mobilen, datorn och min digitalkamera är de verktyg som krävs för att blogga. Den tekniska lösningen som jag använder nu är:

  • Samsungmobil med lång batteritid, en riktigt bra kamera och damm- och vattentålig.
  • Läsplatta som har ett fodral med inbyggt tangentbord så att jag kan använda den istället för min laptop.
  • 100 GB internet varje månad istället för 1 GB och jag kan ringa och surfa hur mycket som helst i hela Norden.
  • Brusreducerande hörlurar så att jag kan arbeta i lugn och ro oavsett vart jag befinner mig.
  • Ett stort USB-minne och flera laddarlösingar till de mobila enheterna
  • Powerbank som kan ladda upp mobilen fem gånger.

Det absolut viktigaste är att jag måste kunna lita på att mobilen har batteri. Redan första dagen på resan kom den portabla laddstationen till väldigt god användning. Efter att jag suttit i bilen och småsurfat, svarat på mail, använt GPS:en osv. var det bara 10% batteri kvar när jag kom fram på kvällen. Nu tog jag helt enkelt med laddstationen i byxfickan och kunde fokusera på att elda vid forsen och njuta av den fina solnedgången tillsammans med mina fina vänner.

P1060502

Jag är så glad för att ha teknik som jobbar med mig. Den här silvriga lilla plattan kan ladda mobilen 5 gångerr. Jag kommer att ha med den på alla längre äventyr i sommar men också när jag är iväg över dagen hemma i stan. Vet aldrig när det kan behövas mer batteri. Som scouterna skulle ha sagt – always be prepared.

Författare Angeliqa

5 Kommentarer

Kommentera

Spara