Angeliqa Mejstedt Vandringsbloggen

Att få läsarkommentarer som denna till bloggen ger så mycket energi! Ni läsare är bäst

Hej!

Jag är så otroligt glad att jag hittade din blogg. Jag har snart läst igenom allt för det finns så mycket inspiration och glädje här. (Har även kikat in hos dina bloggkollegor Jonna och Johan, så mycket härligt!)

Jag började för några dagar sedan bläddra bland dina allra första blogginlägg och “arbetar mig nu framåt” till dina nyare poster.

Igår läste jag en hel del om Fjällräven Classic. Jag blir så himlans pepp! Jag har vandrat Kungsleden Vakkotavare-Nikkaloukta och nästa gång det blir Kungsleden vill jag absolut köra sträckan Nikka-Abisko! Åh, blir helt glad bara jag tänker på det!!

Citron och ingefära är kanon! Jag drack just en stor mugg. Jag brukar börja varje morgon så. Jag tar och pressar en halv eko-citron. De är lite mindre än de andra. Sedan skär jag en rejäl slant ingefära som jag finriver ner i muggen och sedan häller jag över hett vatten. Det tar ett tag innan det svalnar i min stora kopp men sedan dricker jag det så jag får i mig all ingefära och citron och efter en halvtimme käkar jag frukost. Jag är helt övertygad om att det är ingefära som gör att jag aldrig blir sjuk. Det är en riktig booster för immunförsvaret! Det borde ätas mer ofta och användas i förebyggande syfte än att endast tas fram när man väl blivit sjuk.

Än en gång. Tack för all inspiration och glädje du sprider! Ha en riktig toppendag!

/Cecilia

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara