I kväll tänker jag lite extra på någon som betytt väldigt mycket för mig. Delat långa skogspromenader.

Vi som delat paket med ostmackor inlindade i prasslande smörgåspapper. Druckit saft ur en urtvättad sirapsburk. Vi som suttit uppkrupna på en filt i en skogsglänta och fikat i solen. Sett hur lövverken svajar lätt i vinden. Tider som inte kommer tillbaka. Men som finns bevarade i mitt möte med naturen. För mig är alla helgonas dag lika mycket en dag att tänka på livet och de som finns här nu. Jag tänder en låga för alt som har varit och allt som ska komma. Är tacksam för att så mycket godhet visat sig – inte minst i sommar, från de många människor som jag fick träffa under långvandringen. Det har verkligen fått mig att ändra uppfattning om mänskligheten. Att se hur det finns en öppen hjärtlighet och omtanke människor emellan. Jag tänker på allt stort som satts i rörelse. Ser fram emot att upptäcka en än så länge outstakad framtid. Är tacksam för alla de jag har i min närhet. Vänner och familj.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara