Nya vandringskamrater, spontana meetups och svar på vandringsfrågor!
Vandringsbloggen Community är en digital mötesplats för alla tänkbara vandrings- och friluftsfrågor. Alla medlemmar i gruppen är fria att skapa event och bjuda in varandra till utflykter, äventyr, vandringar, vandringsfika, lägereldsmys eller andra friluftsaktiga aktiviteter. De som inte vill delta behöver inte svara på inbjudan till evenemang. På detta vis vill jag underlätta att vandringsintresserade hittar varandra. Det är alla i gruppen som skapar möjligheter tillsammans.

Sommaren 2016 har vi bland annat medlemmar som bjuder in till vandring i Höga Kusten och Jämtlandstriangeln.

Kontinuerliga vandringsträffar sker i följande städer:

All information om vandringsträningarna finns i separata facebookgrupper för varje stad där lokalansvariga ledare updaterar om tid, datum och plats för vandringarna.

Facebookgrupp och digital mötesplats: Hitta gemenskapen i Vandringsbloggen Community

Det spelar ingen roll vart du bor eller vilken tidigare erfarenhet du har
Tanken är att alla medlemmar i gruppen hjälper varandra utefter sin egen erfarenhet och förmåga. Inga frågor är för små eller för stora att ta upp och det bör under alla tidpunkter finnas hövlig och civiliserad ton gentemot varandra. Här är det högt i tak och ni är alla varmt välkomna att bjuda in vänner och bekanta som kan ha glädje av gruppen.

Varför? Vandringsbloggen är Sveriges största blogg om vandring. Syftet med bloggen är att inspirera fler att ta sig ut i naturen. Det handlar mer om rekreation än prestation. Jag är bestämd på punkten att alla kan vandra, överallt och när som helst – det handlar bara om att lyssna på kroppen och vandra utefter sina egna förutsättningar.

Happiness is only real when shared!